Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας κυβερνοασφάλειας

Για όλους τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο, η διαδικασία της σύνδεσης αποτελεί την πύλη από την οποία κάποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

Αυτόν τον μήνα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι αυτή η πύλη είναι καλά προστατευμένη.

Δείτε τρεις συμβουλές από την Google που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Δημιουργήστε και αποθηκεύστε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης

Βελτιώστε την ασφάλεια των λογαριασμών σας με μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης, χωρίς να χρειάζεται να τους απομνημονεύσετε! Ο Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης Google είναι ενσωματωμένος στο Chrome και στο Android και μπορεί να δημιουργήσει, να αποθηκεύσει με ασφάλεια και να συμπληρώσει τους κωδικούς πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο. Επίσης, σας ενημερώνει αν κάποιος από τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείτε έχει εντοπιστεί σε μια παραβίαση δεδομένων.
Διαχείριση κωδικών πρόσβασης

Ο Έλεγχος κωδικού πρόσβασης της Google σας επιτρέπει να ελέγξετε την ισχύ των κωδικών πρόσβασης που διαθέτετε σε διάφορους λογαριασμούς

Η Επαλήθευση σε δύο βήματα παρέχει ένα δεύτερο επίπεδο προστασίας στον λογαριασμό σας.
Συμβάλετε στη βελτίωση της ασφάλειας του διαδικτύου για όλους με την Επαλήθευση σε 2 βήματα
Κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας για να αποτρέψουμε τη διάδοση των κυβερνοεπιθέσεων είναι να ενισχύσουμε την ασφάλεια του λογαριασμού μας. Η Επαλήθευση σε δύο βήματα προσθέτει ένα δεύτερο βήμα για να επαληθεύσει την ταυτότητά σας, έτσι ώστε ακόμα και αν κάποιος κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν θα μπορεί να μπει στον λογαριασμό σας.

Πάρτε στα χέρια σας την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο
Πέρα από την ασφάλεια κατά τη σύνδεση, η Google ενσωματώνει λειτουργίες ασφάλειας σε όλα τα προϊόντα της και σας προσφέρει επιλογές για να ελέγχετε την προσωπική σας ασφάλεια. Εξερευνήστε άλλους τρόπους για την καθημερινή προστασία του λογαριασμού σας.
Μάθετε περισσότερα
Καθημερινά, η Google διατηρεί δισεκατομμύρια ανθρώπους ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Διατηρήστε ασφαλείς τις ιδιωτικές πληροφορίες σας

Ενισχύστε τους κωδικούς πρόσβασης και την ασφάλεια του Λογαριασμού σας Google με έναν Έλεγχο ασφαλείας που διαρκεί δύο λεπτά.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment

a

Πώς να λάβετε εικόνες προϊόντων γρήγορης φόρτωσης με φανταστική εμφάνιση

Όπως γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης καταστήματος, οι φωτογραφίες αποτελούν κρίσιμο μέρος κάθε σελίδας προϊόντος . Από μόνες τους, οι φωτογραφίες προϊόντων μπορούν να πείσουν έναν αγοραστή να κάνει το

Διαβάστε Περισσότερα »

G.F.D. WEB BRAIN

Είμαστε σχεδιαστές ιστοσελίδων, προγραμματιστές, διαχειριστές WEB και επαγγελματίες ψηφιακού μάρκετινγκ.

ΩΡΑΡΙΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ