Loading

Δείτε ρούχα σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και χρησιμοποιήστε νέους τύπους φίλτρων για να βελτιώσετε καλύτερα τις επιλογές σας.

Όταν δοκιμάζετε ρούχα σε ένα κατάστημα, μπορείτε να καταλάβετε αμέσως αν είναι κατάλληλα για εσάς. Και αν δεν είναι, ένας συνεργάτης πωλήσεων μπορεί να τα ανταλλάξει με κομμάτια με διαφορετικά χρώματα, στυλ ή τιμές που ταιριάζουν καλύτερα με αυτό που ψάχνετε. Πριν το καταλάβεις, φεύγεις με ένα ρούχο που αγαπάς.

Θα πρέπει να νιώθετε εξίσου σίγουροι για τις αγορές σας στο διαδίκτυο. Έτσι, σήμερα παρουσιάζουμε δύο νέα χαρακτηριστικά που φέρνουν αυτήν την εμπειρία στο χώρο τοποθέτησης: Η εικονική δοκιμή ενδυμάτων χρησιμοποιεί γενετική τεχνητή νοημοσύνη για να σας δείξει ρούχα σε μια μεγάλη ποικιλία από πραγματικά μοντέλα, ενώ τα νέα φίλτρα σας βοηθούν να βρείτε ακριβώς αυτό που είστε ψάχνω.

Δείτε ρούχα σε μια σειρά από τόνους δέρματος και σωματότυπους

Ενώ τα ρούχα είναι μια από τις κατηγορίες αγορών με τις περισσότερες αναζητήσεις, οι περισσότεροι διαδικτυακοί αγοραστές συμφωνούν: Είναι δύσκολο να ξέρεις πώς θα φαίνονται τα ρούχα πάνω σου πριν τα αγοράσεις. Το σαράντα δύο τοις εκατό των online αγοραστών δεν αισθάνονται ότι αντιπροσωπεύονται από εικόνες μοντέλων και το πενήντα εννέα τοις εκατό αισθάνονται δυσαρεστημένοι με ένα προϊόν που αγόρασαν στο διαδίκτυο επειδή τους φαινόταν διαφορετικό από το αναμενόμενο.1Τώρα, χάρη στο νέο μας εικονικό εργαλείο δοκιμής στην Αναζήτηση, μπορείτε να δείτε εάν ένα κομμάτι είναι κατάλληλο για εσάς προτού το αγοράσετε.

Η εικονική δοκιμή ενδυμάτων σάς δείχνει πώς φαίνονται τα ρούχα σε διάφορα πραγματικά μοντέλα. Δείτε πώς λειτουργεί: Το νέο μας μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να τραβήξει μόνο μία εικόνα ρούχων και να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια πώς θα ντύνεται, θα διπλώνει, θα προσκολλάται, θα τεντώνει και θα σχηματίζει ρυτίδες και σκιές σε ένα διαφορετικό σύνολο πραγματικών μοντέλων σε διάφορες πόζες. Επιλέξαμε άτομα σε μεγέθη XXS-4XL που αντιπροσωπεύουν διαφορετικούς τόνους δέρματος (χρησιμοποιώντας την κλίμακα τόνου δέρματος Monk ως οδηγό), σχήματα σώματος, εθνότητες και τύπους μαλλιών.

Ένα κινούμενο σχέδιο τηλεφώνου δείχνει τη δυνατότητα εικονικής δοκιμής της Google. Το τηλέφωνο εμφανίζει μοντέλα σε διάφορα μεγέθη που φορούν πράσινο μπλουζάκι.

Το εικονικό μας εργαλείο δοκιμής εμφανίζει κορυφές από επωνυμίες όπως η Everlane σε πραγματικά μοντέλα.

Από σήμερα, οι αγοραστές στις ΗΠΑ μπορούν να δοκιμάσουν εικονικά γυναικεία μπλουζάκια από επωνυμίες σε όλη την Google, συμπεριλαμβανομένων των Anthropologie, Everlane, H&M και LOFT. Απλώς πατήστε προϊόντα με το σήμα «Δοκιμάστε» στην Αναζήτηση και επιλέξτε το μοντέλο που σας αρέσει περισσότερο.

Δουλεύοντας παράλληλα με το Shopping Graph , το πιο ολοκληρωμένο σύνολο δεδομένων προϊόντων και πωλητών στον κόσμο, αυτή η τεχνολογία μπορεί να επεκταθεί σε περισσότερες επωνυμίες και είδη με την πάροδο του χρόνου. Αναζητήστε περισσότερες επιλογές που έρχονται στην εικονική δοκιμή για ρούχα, συμπεριλαμβανομένων των ανδρικών μπλουζών που θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Ένα πλέγμα με 80 μοντέλα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, όλα φορώντας μαύρα ρούχα.

Το εικονικό εργαλείο δοκιμής μας διαθέτει πραγματικά μοντέλα.

Βελτιώστε ένα προϊόν για να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε

Σας αρέσει αυτό το τοπ, αλλά θέλετε μια λιγότερο ακριβή έκδοση; Ή αυτό το σακάκι, αλλά σε διαφορετικό μοτίβο; Οι συνεργάτες μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό σε ένα κατάστημα, προτείνοντας και βρίσκοντας άλλες επιλογές με βάση αυτά που έχετε ήδη δοκιμάσει. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το επιπλέον χέρι όταν ψωνίζετε ρούχα στο διαδίκτυο.

Οι νέες καθοδηγούμενες βελτιώσεις μπορούν να βοηθήσουν τους αγοραστές των ΗΠΑ να τελειοποιήσουν τα προϊόντα μέχρι να βρείτε το τέλειο κομμάτι. Χάρη στη μηχανική μάθηση και τους νέους αλγόριθμους οπτικής αντιστοίχισης, μπορείτε να κάνετε πιο συγκεκριμένους τρόπους χρησιμοποιώντας εισόδους όπως χρώμα, στυλ και μοτίβο. Και σε αντίθεση με τις αγορές σε ένα κατάστημα, δεν περιορίζεστε σε έναν πωλητή λιανικής: Θα βλέπετε επιλογές από καταστήματα σε ολόκληρο τον ιστό. Μπορείτε να βρείτε αυτήν τη λειτουργία, διαθέσιμη για να ξεκινήσουν οι κορυφαίες, απευθείας στις λίστες προϊόντων.

Ένα GIF μιας οθόνης κινητού που κυλάει μέσα από ροζ μπλούζες. Ο κέρσορας πατά σε διάφορες βελτιώσεις, όπως τιμή, χρώμα και σχέδιο.

Παρουσιάζουμε έναν νέο τρόπο για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα αγορών που βλέπετε.

Πιστεύουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα συνεχίσει να βελτιώνει τη ζωή μας με τρόπους μεγάλους και μικρούς, συμπεριλαμβανομένου του να κάνει τις καθημερινές δραστηριότητες όπως τα ψώνια λίγο πιο χρήσιμες (και διασκεδαστικές). Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία όπως η τεχνητή νοημοσύνη για να σας βοηθήσουμε να κάνετε αγορές στο διαδίκτυο με σιγουριά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awesome Works
Awesome Works

Related Posts

Η Εταιρία

Είμαστε η GFD Web Brain, μια δημιουργική, καινοτόμα εταιρία δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου, για κάθε είδους επιχείρηση ή οργανισμό.

Τηλεφωνικό Κέντρο
Χρήσιμα
metasximatismos