Loading

7 νέες λειτουργίες Google Chat για να στέλνετε εύκολα μηνύματα σε φίλους και συγγενείς δημιουργήστε γρήγορα μια απάντηση με έξυπνη σύνθεση, επεξεργασία και διαγραφή μηνυμάτων, έλεγχος αποδείξεων ανάγνωσης και πολλά άλλα.

Το Google Chat διευκολύνει τη σύνδεση. Είτε οργανώνετε μια προπόνηση με την ομάδα σόφτμπολ σας, είτε κάνετε καταιγισμό ιδεών με μέρη για διακοπές με φίλους είτε μοιράζεστε ένα αστείο βίντεο με ένα μέλος της οικογένειας, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με ένα γρήγορο ping. Σήμερα μοιραζόμαστε επτά νέες και επερχόμενες λειτουργίες στο Google Chat που κάνουν ακόμα πιο εύκολο (και πιο διασκεδαστικό) να στέλνετε μηνύματα στους φίλους και την οικογένειά σας.

1. Δημιουργήστε γρήγορα μια απάντηση με έξυπνη σύνθεση

Ένα βίντεο δείχνει παραδείγματα έξυπνης σύνθεσης στο Google Chat.

0:32

Η έξυπνη σύνταξη , διαθέσιμη επίσης στο Gmail και στα Έγγραφα Google , σάς βοηθά να δημιουργήσετε γρήγορα μια απάντηση στο Chat, προσφέροντας προτάσεις με επίγνωση των συμφραζομένων που συμβάλλουν στη μείωση των ορθογραφικών και γραμματικών λαθών. Όταν αρχίσετε να πληκτρολογείτε στο Chat και εμφανιστεί μια πρόταση, απλώς πατήστε την καρτέλα για να την αποδεχτείτε. Η έξυπνη σύνθεση διατίθεται στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά σε όλους τους χρήστες του ιστού Chat.

2. Επεξεργαστείτε και διαγράψτε τα μηνύματά σας

Μια οθόνη επιφάνειας εργασίας δείχνει μια χρήστη, την Amanda Hayes, να στέλνει ένα μήνυμα σε μια ομαδική συνομιλία στο Chat και στη συνέχεια να επεξεργάζεται την απάντησή του.

Νιώσατε ποτέ τύψεις του αποστολέα; Τώρα με την επεξεργασία μηνυμάτων , μπορείτε να τροποποιήσετε ένα μήνυμα που έχετε ήδη στείλει για να βεβαιωθείτε ότι είναι σαφές, ακριβές και έχει τον σωστό τόνο. Ή αν είναι καλύτερα να ξεκινήσετε από την αρχή, μπορείτε απλώς να διαγράψετε το μήνυμά σας . Αυτή η λειτουργία είναι γενικά διαθέσιμη τώρα σε όλους τους χρήστες του Chat.

3. Αναφέρετε ένα μήνυμα σε μια ομαδική συνομιλία

Μια οθόνη επιφάνειας εργασίας εμφανίζει μια ομαδική συνομιλία στο Chat με μια χρήστη, την Amanda Hayes, που αναφέρει ένα μήνυμα στην απάντησή του.

Είναι εύκολο να χαθείτε σε μια ομαδική συνομιλία, ειδικά αν κινείται γρήγορα και καλύπτει πολύ έδαφος. Για να διατηρήσετε τη συζήτηση (και τις σκέψεις σας) οργανωμένη, μπορείτε τώρα να αναφέρετε ένα μήνυμα στην απάντησή σας Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα μπορεί εύκολα να δει σε ποιο σχόλιο απαντάτε χωρίς να σταματήσει την κύρια συζήτηση. Αυτή η λειτουργία είναι γενικά διαθέσιμη τώρα σε όλους τους χρήστες του Chat.

4. Ελέγξτε τις αποδείξεις ανάγνωσης σε μια ομαδική συνομιλία

Μια ομαδική συνομιλία στο Chat εμφανίζει ένα μήνυμα από τον Gabriel Silva με είδωλα εικόνας προφίλ κάτω από αυτό.

Εάν το Διαδίκτυό σας ενεργοποιείται, μπορεί να μην γνωρίζετε αν το μήνυμά σας έλαβε χώρα… ή αν οι φίλοι σας απλώς δεν το έχουν δει ακόμα. Με τις αποδείξεις ανάγνωσης για ομαδικά μηνύματα στο Chat, όταν κάποιος διαβάζει ένα μήνυμα που στείλατε, θα δείτε το avatar του να εμφανίζεται κάτω από αυτό. Για μεγάλες ομαδικές συνομιλίες, απλώς τοποθετήστε το ποντίκι ή πατήστε για να δείτε την πλήρη λίστα. Είναι ήδη διαθέσιμο για άμεσα μηνύματα σε κινητά και στον ιστό , οι αποδείξεις ανάγνωσης κυκλοφορούν για ομαδικά μηνύματα σε κινητά και στον ιστό αυτόν τον μήνα.

5. Σύνδεση απευθείας στο κείμενο

Οι λέξεις "έκθεση τέχνης" συνδέονται με υπερσύνδεσμο σε ένα πεδίο Chat. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο κειμένου με ένα μπλε κουμπί "Εφαρμογή".

Ας υποθέσουμε ότι συνομιλείτε με μερικά μέλη της οικογένειας για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο. Καθώς συλλέγετε ιδέες και κλειδώνετε τα σχέδιά σας, μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε συνδέσμους με μενού εστιατορίων, ξεναγήσεις στα αξιοθέατα ή ένα Doc με μια λίστα συσκευασιών. Δεν χρειάζεται να γεμίζετε τη συζήτηση με μεγάλες διευθύνσεις URL. Τις επόμενες εβδομάδες στον ιστό και στο Android, θα μπορείτε να συνδέσετε κείμενο στα μηνύματά σας με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε στα Έγγραφα Google ή στις Παρουσιάσεις. Απλώς επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να υπερσυνδέσετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Εισαγωγή συνδέσμου” στη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης εμπλουτισμένου κειμένου και επικολλήστε ή πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL. Ή απλώς χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου ⌘/Ctrl + k.

6. Απόκρυψη ανενεργών συνομιλιών

Ένα GIF εμφανίζει μια ομάδα Google Chat με τους Frances, Roger και Daniel. Ο κέρσορας κάνει κύλιση στις συνομιλίες σε ένα πλαϊνό πλαίσιο και επιλέγει "Περισσότερα" για να αποκαλύψει περισσότερες συνομιλίες.

Η ακαταστασία συσσωρεύεται παντού: στα γραφεία, στα ράφια, στους πάγκους, ακόμη και στις συνομιλίες σας. Εάν έχετε περισσότερες από 10 συνομιλίες ή κενά, θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τα άμεσα μηνύματα και τα κενά που ήταν ανενεργά τις τελευταίες επτά ημέρες. Μπορείτε πάντα να δείτε την πλήρη λίστα των συνομιλιών σας κάνοντας εναλλαγή του κουμπιού “Περισσότερα” και θα τις εμφανίσουμε ξανά αυτόματα στην κορυφή όταν δημοσιεύεται ένα νέο μήνυμα. Αυτή η λειτουργία είναι γενικά διαθέσιμη τώρα για όλους τους χρήστες του Chat.

7. Προσθέστε εφαρμογές για περισσότερες δυνατότητες

Ένα μήνυμα από την Helen Chang προσθέτει την εφαρμογή Asana σε μια ομαδική συνομιλία, η οποία εμφανίζει τον αριθμό εργασίας, τον ανάδοχο και την περιγραφή. Το μήνυμα έχει αρκετές αντιδράσεις emoji.

Οι εφαρμογές συνομιλίας μπορούν να διευκολύνουν τη διαχείριση των συνομιλιών σας. Ας υποθέσουμε ότι οργανώνετε ένα πάρτι έκπληξη με μια ομάδα φίλων: Μπορείτε να προσθέσετε την Asana στην ομαδική συνομιλία σας για να δημιουργήσετε λίστες υποχρεώσεων και να αναθέσετε ευθύνες, όπως ποιος είναι υπεύθυνος για τα τρόφιμα και τα ποτά. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Zapier για να διαχειρίζεστε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις και να ενημερώνετε όλους για το πρόγραμμα. Και φυσικά, καμία συνομιλία δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς GIF από την Giphy . Η δυνατότητα λήψης εφαρμογών για τις προσωπικές σας συνομιλίες και χώρους θα είναι γενικά διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awesome Works
Awesome Works

Related Posts

Η Εταιρία

Είμαστε η GFD Web Brain, μια δημιουργική, καινοτόμα εταιρία δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου, για κάθε είδους επιχείρηση ή οργανισμό.

Τηλεφωνικό Κέντρο
Χρήσιμα
metasximatismos